Welcome

Welkom op mijn blog. Hier laat ik wat van de dingen zien die ik maak en verzamel voor mijn poppenhuizen en winkeltjes. Veel plezier bij het bezoek en ik vind het leuk om uw commentaren te lezen. De foto waarmee ik mijn blog open is van mijn poppenhuisquilttentoonstelling, de meeste quiltjes heb ik zelf gemaakt net als de gebreide truitjes. Sommige quiltjes zijn gemaakt door mijn moeder.
Welcome to my blog. Here I show some of the things I make and collect for my dollshouse world. Enjoy your visit and I like to read your comments. The photo that opens this blog is my dolls house quilt exhibition. Most of the quilts are made by me, but my mother made several as well. The knitware is by me.I love your comments but hope to keep the blog award free.

dinsdag 15 februari 2011

Welcome followers

Welcome Ascención, Heleni and Marie,

Hope you will enjoy my blog.
Since I know Heleni loves quilts, I've included this picture.

1 opmerking:

  1. Ach wat leuk Aurora, wat een warm welkom met een prachtig romantisch quiltje. Ja ik hou heel veel van quilts, dat zit in mijn genen. Ik ben nu ook quilts aan het maken. Wel iets groter dan mini hoor.
    Zoals ik bij Josje verteld heb, heb ik een patchworkwinkel gehad en les gegeven. De winkel heb ik niet meer en les geef ik ook niet meer maar ik heb nog wel iedere twee weken een groep. Ik vind 't nu heerlijk om tijd te hebben om quilts voor mezelf en mijn familie te maken.

    groet Heleni

    BeantwoordenVerwijderen