Welcome

Welkom op mijn blog. Hier laat ik wat van de dingen zien die ik maak en verzamel voor mijn poppenhuizen en winkeltjes. Veel plezier bij het bezoek en ik vind het leuk om uw commentaren te lezen. De foto waarmee ik mijn blog open is van mijn poppenhuisquilttentoonstelling, de meeste quiltjes heb ik zelf gemaakt net als de gebreide truitjes. Sommige quiltjes zijn gemaakt door mijn moeder.
Welcome to my blog. Here I show some of the things I make and collect for my dollshouse world. Enjoy your visit and I like to read your comments. The photo that opens this blog is my dolls house quilt exhibition. Most of the quilts are made by me, but my mother made several as well. The knitware is by me.I love your comments but hope to keep the blog award free.

woensdag 16 oktober 2013

Haken Crochet

Voor het stapelbed moet nog een deken gehaakt worden. En natuurlijk moet er ook nog beddengoed gemaakt worden want nu ligt er een gebloemd stofje op uit de winkel, niet direct mijn keus voor een bed voor twee stoere jongens..

Dus eindelijk begonnen met het haken van kleine blokjes. Nog lang niet genoeg voor een deken maar het begin is er. Deze keer naai ik ze met groen aan elkaar. Op die manier hebben de broers ieder een eigen deken. (links onderin de foto ligt 10 eurocent, zodat de grote van de blokjes ingeschat kan worden)

De vloer in de jongensslaapkamer moet nog afgewerkt worden maar ik weet nog steeds niet of ik vloerbedekking of een houten vloer ga leggen..

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het dekentje erg knap gemaakt, zo mooi klein wat een precies werkje. Op je vloer zou ik persoonlijk stoer hout kiezen, een soort dat mooi past bij het hout van het bed en de dieren op het behang.
  Groetjes, Ilona
  Hoe is jouw voornaam? Ik vind "hallo kleine vingers" namelijk een beetje vreemd staan om je aan te spreken en een reactie achter te laten........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de jolis coloris tonifiants pour ce patchwork

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gepriegel..maar wat ontzettend leuk!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The information is very usefull,for more see this also
  Scissor Lift Rentals


  BeantwoordenVerwijderen